Priveles

In de lessen worden verschillende thema’s besproken, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens de bevalling. 

We starten de les met een zachte yogareeks, gevolgd door stukjes theorie, ademhalingstechnieken, zwangerschapsyoga om te leren ontspannen tijdens ongemak en sluiten af met een heerlijke ontspanningsoefening met affirmatie.  

Zo ben je met de cursus goed voorbereid op de (ontspannen & vlotte) bevalling!

Informatie

Locaties

  • Online
  • Oosterhout
  • Of bij je thuis

Tarieven

  • 3 lessen van ieder 2 uur €195,-
  • Wil je ook een privé partner workshop? Boek ze dan tegelijk, dan ontvang je korting! Naast de privélessen krijg je dan samen met je partner 1 x 2/2,5 uur een partner workshop voor totaal €260,- 

Plan hier jouw prive cursus!

Klik op de datum die voor jouw het beste uitkomt. Vul je gegevens in en je ontvangt na versturen direct een automatische bevestigingsmail.
Geen mail ontvangen? Check je spam box!

Uiterlijk na 2 werkdagen ontvang je ook een persoonlijke uitnodiging voor de privé cursus. 

Staat er geen geschikte datum tussen? Stuur dan een e-mail of WhatsApp bericht met je wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je nog vragen? Of een belafspraak maken voor meer informatie?
Super leuk om van je te horen! Ik ben het beste bereikbaar via e-mail of WhatsApp. 

Mail

info@www.wondermooizwanger.nl

Whatsapp

06 180 960 24

november 2022
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Andere dames gingen je al voor!

Ilseuit Werkendam
Lees verder
"Ook al ben ik zwanger van ons derde kindje, ik had toch de behoefte om ademhalingstechnieken te oefenen. Maar in deze cursus heb ik zoveel meer geleerd en gekregen. Ik heb praktische informatie gekregen die nog onbekend was voor mij. En in de lessen zelf kon ik heerlijk ontspannen en alleen maar bezig zijn met mezelf en mijn kindje. Ik kijk met veel vertrouwen uit naar de bevalling. Mede door de persoonlijke aandacht, informatie en ademhalingstechnieken die ik hier heb geleerd."
Ivanauit Eethen
Lees verder
"Als je op zoek bent naar een fijne, leerzame en ontspannende zwangerschapscursus waarbij je ook echt even me-time krijgt dan ben je bij Djotha aan het goede adres. Ik ga binnenkort bevallen van mijn eerste kindje, maar door de privélessen sta ik er een stuk zelfverzekerder in en heb ik (meer) vertrouwen gekregen in mijn eigen lichaam om dit te gaan doen!"
Roseuit Teteringen
Lees verder
"De lessen van Djotha hebben ons zoveel geleerd en ons heel goed voorbereid op de bevalling. Ze is heel geduldig, positief en neemt uitgebreid de tijd voor je. Echt een enorme aanrader om hier een cursus te doen, ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb!?"

* Zij heeft de combinatie van privéles en partner workshop gedaan